6 september 2020, Lelystad
Ronald van der Meer

Afgelopen zondag hadden we de 4e Nosing&Tasting bij restaurant Aan ut water.

Op de 1e verdieping, uiteraard in een Corona-proof setting, hadden we met een (te) klein groepje een lezing van Simon over de invloed van hout op de smaak van Whisky. Hij had een leuke presentatie met beeld en geluid over de verschillende facetten van de vaten en het maken van die vaten, die men doorgaans gebruikt. Was zeer de moeite waard.

Het verhaal werd ondersteund met 6 mystery Whisky’s. Deze werden per 2 uitgedeeld om zo de eventuele verschillen te ontdekken en de verschillen waren er zeker. Bij sommige duo’s minder dan andere, maar verschil was er. Dat maakte de onderlinge discussie wel leuk, wat ruik je en ook wat proef je en welke Whisky is het. Dat hoorde en zag je daarna. Het deel van de mystery Whisky’s had rustig “Message in a Bottle” mogen heten.

Kortom een geslaagde middag.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *